(0)
 Regisztráció
 Belépés

Anchor

Anchor Baby Pure Cotton
Anchor Freccia
Anchor Artiste Metallic
Anchor Crafty
Anchor Crafty Fine

Schachenmayr

Tahiti
Merino Extrafine 285 Lace
Baby Smiles Cotton Bamboo
Alva Silk
Tuscany Tweed
Merino Extrafine 170
Merino Extrafine 120
Merino Extrafine 85
 
Follow Me on Pinterest

Vásárlási feltételek

   

A vásárlás menete

 

Rendelését a hét bármely napján, bármely időpontjában elküldheti. A megrendelések feldolgozása azonban munkanapokon történik 9 és 16 óra között. A munkaidőn túl beérkező rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra.
Minden esetben emailben vagy telefonon visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelést.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 6-12 munkanapon belül.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a termékek adatlapján megjelenített képek, színek technikai okok miatt eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget a beszállítóknak felróható hibák miatt, vagy a rajtunk kívül álló okok miatt történő változásokra (pl. különböző partyszámokból származó színárnyalat eltérésekre, beszállító késedelmes szállítása miatt).

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! Részteljesítés esetén a vásárló által előre átutalt vételár azon részét, mely teljesítésre nem kerül visszautaljuk a vevő számlájára.

 

Fizetés

Webáruházunk három lehetőséget kínál Önnek az áru ellenértékének kiegyenlítésére.

Mindegyik fizetési mód előtt kérjük várja meg kollégánk pontos visszajelzését a szállításról és a fizetésről, ez nem egyenlő a webáruház automatikus rendelés megerősítésével, melyet rögtön a megrendelés után kap e-mailben.

A csomagolásért különdíjat nem számítunk fel.

 

1. Előre átutalással

Az áru ellenértékét Ön előre banki átutalással teljesítheti az alábbi bankszámlaszámunkra:

 Takarékbank Zrt 59000019-11510039-00000000

Így a szállítási költségeket további költségek nem terhelik.

Átutaláskor a "közlemény" rovatba kérjük minden esetben tűntesse fel nevét és megrendelésének számát, melyet rendelés visszaigazoló e-mail tartalmaz.

 

2. Fizetés az áru átvételekor, utánvéttel

Ön az áru ellenértékét a csomag átvételekor a kézbesítőnek egyenlíti ki. Az utánvételért külön díjat számítunk fel, amelyet szintén a kézbesítőnek kell megfizetnie.

Termék értéke Utánvét díja
20000 Ft-ig 300
20001 -50000 Ft 450
50000 Ft-tól 700

 

3. Személyes átvétel

Készpénzzel a Kft. telepelyén: 9151 Abda, Dózsa u. 26.

Szállítás

 
 

Rendeléseit futárszolgálattal juttatjuk el a kért címre, vagy személyesen is átveheti telephelyünkön.

1. Személyes átvétel: Telephelyünkön 9151 Abda, Dózsa utca 26. szám alatt rendeléseit személyesen is átveheti e-mailben vagy telefonon előre egyeztetett időpontban. Ekkor szállítási költség nem terheli a rendeléseket.

2. Futárszolgálat: Webáruházunk megrendeléseit az MPL futárszolgálat , valamint a Packeta Hungaty Kft. teljesíti.

A szállítási költség a vásárlót terheli.

Csomagolási költséget külön nem számítunk fel.

Futárral történő szállítási lehetőségek:

Csomagszállítás megadott címre (házhoz szállítás):

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban az Ön által megadott kézbesítési címre.
Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ha szükséges az MPL két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a csomagot a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés nem sikerült, a kézbesítő értesítőt hagy hátra a kézbesítés megkísérléséről, majd a következő munkanapon ismételten megpróbálja a küldemény kézbesítését. A második kézbesítés sikertelensége esetén az MPL ismét értesítőt hagy a Címzettnél, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a Címzett a küldeményt átveheti. Az át nem vett csomagok cégünkhöz való visszaszállításának díja a vevőt terheli.

Utánvétel esetén a megrendelt terméke(ke)t a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni!  A termékeken észlelt  esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


 

MPL Csomag házhoz kézbesítési alapdíjak:

 

Termék súlya Szállítási költség
0-1000 g 1 650 Ft

1001-2000 g

1 750 Ft
2001-3000 g 1 850 Ft

 

Postán maradó csomag díjai:

 

Termék súlya Szállítási költség
0-1000 g 1 550 Ft
1001-2000 g 1 600 Ft
2001-3000g 1 650 Ft

Postán maradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok - egyenként - nem haladhatják meg a 30 kg-os tömeget.

3 kg felett szállítási költség külön megállapodás alapján.

 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő
átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Külföldre történő szállítás esetén kérje munkatársaink egyéni szállítási ajánlatát!

 

Garancia

 
 

Amennyiben a megvásárolt termékkel kapcsolatban minőségi problémát észlelt, a megadott elérhetőségeinken keresztül kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről.
A kifogásolt termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli. Portósan küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak!

   

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését, ezért külön felhívjuk figyelmét, hogy csak a hiánytalan és bontatlan termékeket áll módunkban visszavenni.
Cégünk a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.


Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött
szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási joga) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. §
szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától
számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó
szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

A törvény további részletei megtekintése itt.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetnie. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Személyes adatok védelme

Az webáruház használata során az ericont.hu részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a harmadik fél az ericont.hu alvállalkozója (Pl: futárszolgálat, kézbesítő). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az ericont.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az ericont.hu megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az ericont.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Forrás: Törvényes Webáruház
Webcím: http://torvenyeswebaruhaz.com

 

Felügyeleti Szervek

 
     
Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

 

 

 

 

 

 

 

Győr,

Türr István u. 1.

9022

Tel.: 06-96-329-244